Select your language

БългарскиČeskýDanskDeutschEesti keelΕλληνικάEnglishEspañolFrançaisGaeilgeHrvatskiItalianoLëtzebuerger SproochLietuvių kalbaMagyarNederlandsPortuguêsRomânăРусскийSlovenskiSlovenskýSuomen kieliSvenska

Ieiet

Lietotāja vārds
Parole
€0.000

Apraksts

Specifikācija:

  • 4 kāju kapsētas sols
  • Rāmis ir izgatavots no tērauda profiliem, pulverkrāsots, izturīgs pret laikapstākļiem
  • Sēdeklis izgatavots no PVC plāksnēm, kas ir izturīgas pret UV starojumu.
  • PVC plākšņu skaits: 11 gab.
  • Kopējais platums 80 cm
  • Augstums 88 cm
  • Dziļums 25 cm
  • Kastes platums 49 cm
  • Kastes augstums 25 cm
  • Kastes dziļums 25 cm

Tam ir 4 kājas, pateicoties kurām sols ir ļoti stabils un izturīgs, kāju apakšējā daļā ir metināti savienotāji, kas pēc betonēšanas papildus pasargā soliņu pret pārvietošanos.

Metāla kaste zem sēdekļa ir arī krāsota melnā krāsā. Tam ir slēdzene ar atslēgu komplektu.

Apraksts:

Vai meklējat izturīgu un pret laikapstākļiem izturīgu soliņu, kas var izturēt laika pārbaudi? Ja tā, tad mums ir produkts tieši jums! Iepazīstinām ar mūsu betonējamo metāla soliņu, kas ir lieliski piemērots kapsētas vajadzībām.

Mūsu solam ir izturīgs 4 kāju rāmis, kas izgatavots no tērauda profiliem, kas ir pārklāti ar pulvera pārklājumu, lai nodrošinātu papildu izturību pret laikapstākļiem. Sēdeklis ir izgatavots no 11 PVC dēļiem, kas ir izturīgi pret UV starojumu, nodrošinot, ka tie laika gaitā neizbalēs un nepasliktinās.

Bet tas, kas patiešām atšķir mūsu soliņu, ir slēdzamā kaste zem sēdekļa. Šī metāla kaste ir arī pārklāta ar pulverkrāsojumu melnā krāsā, un tai ir atslēgu komplekts, kas nodrošina drošu un privātu telpu personīgo mantu vai piemiņas lietu glabāšanai.

Sola izmēri ir arī ideāli piemēroti lietošanai kapsētā. 80 cm platumā un 88 cm augstumā tas nodrošina pietiekami daudz sēdvietu, neaizņemot pārāk daudz vietas. Turklāt metinātie savienotāji uz kājām piešķir papildu stabilitātes slāni, nodrošinot, ka sols pēc tam, kad tas ir iebetonēts, nekustēsies un nekustēsies.

Kopumā mūsu betonējamais metāla sols ir ideāls papildinājums jebkurai kapsētai. Tas ne tikai nodrošina ērtu vietu, kur sēdēt un pārdomāt, bet arī nodrošina drošu personīgo priekšmetu uzglabāšanas risinājumu. Tad kāpēc gaidīt? Pasūtiet savu soliņu jau šodien un izbaudiet kvalitāti un izturību paši!

Ieguvumi:

PVC (polivinilhlorīda) plātnes ir populāra izvēle āra mēbelēm un konstrukcijām, jo tām ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar koka dēļiem. Šeit ir dažas no galvenajām PVC plākšņu izmantošanas priekšrocībām salīdzinājumā ar koka dēļiem:

  • Izturība pret laikapstākļiem : PVC dēļi ir ļoti izturīgi pret laikapstākļiem, tostarp lietus, sniegu un UV starojumu. Tas nozīmē, ka laika gaitā tie nepūst, deformēsies un neplaisās, kā to var izdarīt koka dēļi.

  • Zema apkope : PVC dēļiem ir nepieciešama ļoti maza apkope, salīdzinot ar koka dēļiem. Tie nav jākrāso vai jākrāso, un tos var viegli notīrīt ar ziepēm un ūdeni.

  • Izturība : PVC dēļi ir ļoti izturīgi un ilgi kalpo. Tie var izturēt smagu lietošanu un ļaunprātīgu izmantošanu, neradot nolietojuma pazīmes.

  • Videi draudzīgs : PVC plātnes ir izgatavotas no otrreizēji pārstrādātiem materiāliem un pašas ir pārstrādājamas. Tie neveicina mežu izciršanu vai citas ar koka dēļiem saistītas vides problēmas.

  • Rentabls : PVC dēļi bieži ir lētāki nekā koka dēļi, īpaši, ja ņem vērā zemākas uzturēšanas un nomaiņas izmaksas laika gaitā.

Kopumā PVC plātnes piedāvā izturīgāku, mazāk kopšanas un videi draudzīgāku alternatīvu koka dēļiem. Tie ir lieliska izvēle āra mēbelēm un konstrukcijām, tostarp kapsētas soliem.

Sola atrašanās kapsētā var sniegt daudz priekšrocību ne tikai vecākiem cilvēkiem, bet arī visu vecumu cilvēkiem. Šeit ir dažas no galvenajām priekšrocībām:

  • Komforts un atbalsts : jo īpaši gados vecākiem cilvēkiem var būt grūti ilgstoši stāvēt kājās. Blakus esošais sols var nodrošināt ērtu vietu, kur sēdēt un atpūsties, ļaujot viņiem atpūsties un uzlādēt enerģiju.

  • Pārdomas un atmiņas : kapsēta ir piemiņas vieta, un blakus esošais soliņš var nodrošināt klusu un mierīgu vietu pārdomām un atmiņām. Tas var būt īpaši svarīgi gados vecākiem cilvēkiem, kuri, iespējams, ir zaudējuši tuviniekus un meklē vietu, kur godināt savas atmiņas.

  • Sociālā saikne : vecākiem cilvēkiem, kuriem, iespējams, nav daudz iespēju sociālajai saiknei, kapsētas sols var nodrošināt vietu, kur satikties un sazināties ar citiem kapsētas apmeklētājiem. Tas var būt mierinājuma un biedriskuma avots, īpaši tiem, kuri var justies izolēti vai vientuļi.

  • Pieejamība : Daudzās kapsētās ir nelīdzens reljefs vai grants celiņi, kuros vecākiem cilvēkiem var būt grūti orientēties. Blakus esošais sols var nodrošināt stabilu un pieejamu vietu, kur sēdēt un atpūsties, atvieglojot gados vecāku cilvēku apciemošanu pie saviem mīļajiem.

Kopumā sols kapsētā var sniegt virkni priekšrocību vecākiem cilvēkiem un visu vecumu cilvēkiem. No komforta un atbalsta līdz sociālajai saiknei un pieejamībai kapsētas sols ir svarīgs un vērtīgs papildinājums jebkurai kapsētai.

Betonējamais metāla kapu soliņš ar PVC dēļiem un aizslēdzamu kasti

€106.48
ieskaitot PVN
Eiropas Savienības uzņēmumiem PVN maksātājiem cena bez PVN ir €88.00

Preces identifikators:

4538

Aptuvenais piegādes ilgums:

10 dienas

Kā nopirkt preci? Tikai 4 soļi


Ieliec preci grozā


Apstiprini un saņem rēķinu uz e-pastu


Veic apmaksu


Saņem preci

Mūsu sadarbības partneri preču piegādē
DPD
Omniva

Saistītās preces

Betonējamais metāla kapu soliņš ar PVC dēļiem un nolaišanas mehānismu, ar platumu 73 vai 83 cm EUR 72.60 Betonējamais metāla kapu soliņš ar PVC dēļiem un nolaišanas mehānismu, ar platumu 73 vai 83 cm
Metāla soliņš kapiem ar nolaižamo sēdekli no PVC ribām un aizslēdzamo kasti, platums 80 cm EUR 90.75 Metāla soliņš kapiem ar nolaižamo sēdekli no PVC ribām un aizslēdzamo kasti, platums 80 cm
Brīvi stāvošs tērauda kapsētas sols ar PVC dēļiem, garums 72 cm vai 82 cm EUR 72.60 Brīvi stāvošs tērauda kapsētas sols ar PVC dēļiem, garums 72 cm vai 82 cm
Brīvi stāvošs tērauda kapu soliņš ar PVC dēļiem, atzveltni un aizslēdzamu metāla kasti EUR 109.99 Brīvi stāvošs tērauda kapu soliņš ar PVC dēļiem, atzveltni un aizslēdzamu metāla kasti
Brīvi stāvošs tērauda kapu soliņš ar PVC ribām un nolaižamo mehānismu, melnā krāsā, garums 72 cm vai 82 cm EUR 72.60 Brīvi stāvošs tērauda kapu soliņš ar PVC ribām un nolaižamo mehānismu, melnā krāsā, garums 72 cm vai 82 cm
Betonējamais metāla kapu soliņš ar PVC dēļiem, atzveltni un aizslēdzamu kasti EUR 109.99 Betonējamais metāla kapu soliņš ar PVC dēļiem, atzveltni un aizslēdzamu kasti
Betonējamais metāla kapu soliņš ar PVC dēļiem EUR 79.86 Betonējamais metāla kapu soliņš ar PVC dēļiem
kurpirkt.lv Salidzini.lv www.gudriem.lv/atrie-krediti