Select your language

БългарскиČeskýDanskDeutschEesti keelΕλληνικάEnglishEspañolFrançaisGaeilgeHrvatskiItalianoLëtzebuerger SproochLietuvių kalbaMagyarNederlandsPortuguêsRomânăРусскийSlovenskiSlovenskýSuomen kieliSvenska

Ieiet

Lietotāja vārds
Parole
€0.000

Apraksts

Specifikācija:

  • Izmēri (platums x augstums): 80x45, 60x40, 40x45 cm
  • Plakanā dzelzs izmēri: 100x5 mm, citām kājām.
  • X-profila izmēri: 80x20mm
  • Komplektā iekļautas montāžas skrūves: nav
  • Materiāls: Tērauds
  • Krāsa: melna vai tērauda efekts
  • Apdare: lakota
  • PREČU SKAITS KOMPLEKTĀ: 2 gab.

Apraksts:

Paceliet savu kafijas galda spēli ar izturīgām tērauda kājām: atklājiet stilu un stabilitāti!

Kafijas galdiņš nav tikai mēbele; tas ir audekls, lai izteiktu jūsu interjera stilu, vienlaikus kalpojot kā funkcionāls centrālais elements. Mēs saprotam labi izstrādāta kafijas galdiņa nozīmi, tāpēc mēs iepazīstinām ar mūsu ievērojamo tērauda kāju kolekciju – izsmalcinātu stila, izturības un daudzpusības sajaukumu.

Tērauda kāju brīnumu atklāšana:

Iedomājieties kafijas galdiņu, kas ne tikai piesaista uzmanību, bet arī iztur laika pārbaudi. Mūsu kafijas galdiņu tērauda kājas ir divās valdzinošās krāsās, kas ļauj personalizēt savu gabalu, lai tas atbilstu jūsu unikālajam dekora redzējumam. Bet tā ir tikai aisberga redzamā daļa — iedziļināsimies izcilajās īpašībās, kas atšķir mūsu tērauda kājas:

  • Nepārspējama izturība: mūsu tērauda kājām, kas izstrādātas ar rūpīgu precizitāti, ir izturīga konstrukcija, kas garantē nepārspējamu izturību. Neatkarīgi no tā, vai novietojat grāmatu kaudzi, dzērienu paplāti vai vienkārši balstat kājas, šīs kājas nodrošina, ka jūsu kafijas galdiņš saglabāsies nelokāms daudzus gadus.
  • Skrāpējumiem izturīga elegance: melnā pulverkrāsotā kāja nav tikai vizuāls prieks; tas liecina par augstu izturību pret skrāpējumiem. Atvadieties no bažām par neizskatīgiem plankumiem, kas mazina jūsu kafijas galdiņa pievilcību – šīs kājas ir izstrādātas tā, lai saglabātu savu nevainojamo apdari, nodrošinot, ka jūsu galds saglabā savu valdzinošo šarmu.
  • Aged Beauty: Tiem, kas meklē vintage elegances pieskārienu, mūsu tērauda versija ir piesūcināta ar bezkrāsainu laku, kas lepojas ar apzinātu nobrāzumu un novecošanas ārstēšanu. Tas rada lauku stila izskatu, kas piešķir jūsu telpai raksturu un intrigu.
  • Nature's Touch: Ir svarīgi ņemt vērā, ka izstrādājumu krāsa var nedaudz atšķirties no attēliem atsevišķu monitora iestatījumu un tērauda raksturīgās īpašības dēļ. Tērauds ir izejmateriāls, kas pazīstams ar savām unikālajām krāsu, toņu un struktūras variācijām, kas jūsu kafijas galda šedevram piešķir autentiskuma pieskārienu.
  • Nevainojama uzstādīšana: uztraucaties par sapņu kafijas galdiņa salikšanu? Nesatraucies! Mūsu X-veida tērauda kājas ir ne tikai satriecoši daudzpusīgas, bet arī neticami viegli montējamas. To izturīgā konstrukcija nodrošina stabilitāti, nodrošinot jums uzticamu pamatu gan iekštelpu, gan āra lietošanai.
  • Modernisma šarms: aptveriet modernisma stila minimālisma eleganci ar šīm rūpnieciski iedvesmotajām tērauda kājām. To tīrās līnijas un funkcionālā forma padara tos par labāko izvēli tiem, kas novērtē dizaina vienkāršību un funkcionalitāti.
  • Pielāgošanas pārpilnība: savienojiet šīs izcilās tērauda kājas ar dažādām mūsu veikalā pieejamajām galda virsmām, lai izveidotu kafijas galdiņu, kas lieliski atbilst jūsu stilam — no maiga līdz drosmīgam, zemnieciskam līdz modernam un visam pa vidu.

Uzlabojiet savu dzīves telpu jau šodien:

Investēt mūsu tērauda kāju kolekcijā nozīmē ieguldīt mēbelē, kas pārsniedz vienkāršu lietderību. Tas ir stila apliecinājums, izturības apliecinājums un funkcionālas mākslas iemiesojums. Paaugstiniet savu dzīves telpu ar kafijas galdiņu, kas ne tikai kalpo savam mērķim, bet arī kļūst par sarunu elementu.

X-tipa metāla galda kājas, izmēri 40x45cm, 60x40cm vai 80x45cm, komplektā 2 kājas

Lūdzu, izvēlieties no zemāk norādītajām opcijām:

Krāsa:

melnaTērauds

Izmēri:

80x45 cm60x40 cm40x45 cm

€113.74
ieskaitot PVN
Eiropas Savienības uzņēmumiem PVN maksātājiem cena bez PVN ir €94.00

Preces identifikators:

4472

Aptuvenais piegādes ilgums:

7 dienas

Kā nopirkt preci? Tikai 4 soļi


Ieliec preci grozā


Apstiprini un saņem rēķinu uz e-pastu


Veic apmaksu


Saņem preci

Mūsu sadarbības partneri preču piegādē
DPD
Omniva

Apskati arī video par šo preci

Saistītās preces

3D metāla galda kājas no tērauda, augstums 45 cm, kopējais platums 46 cm, melnā krāsā vai ar tērauda efektu, komplektā 2 gab. EUR 133.10 3D metāla galda kājas no tērauda, augstums 45 cm, kopējais platums 46 cm, melnā krāsā vai ar tērauda efektu, komplektā 2 gab.
Hairpin kājas kafijas galdiņam no diviem Ø10 mm tērauda stieņiem, 43 cm augstums - 4 kāju komplekts, krāsas: melna, balta, pelēka, zelta EUR 63.46 Hairpin kājas kafijas galdiņam no diviem Ø10 mm tērauda stieņiem, 43 cm augstums - 4 kāju komplekts, krāsas: melna, balta, pelēka, zelta
Metāla mēbeļu kāja Lakta no 8mm bieza tērauda, 170x400 mm (2 gab.) EUR 114.95 Metāla mēbeļu kāja Lakta no 8mm bieza tērauda, 170x400 mm (2 gab.)
Metāla KeyX galda kājas no tērauda, X formā, dimensijas 60x72cm, komplektā 2 gab. EUR 187.55 Metāla KeyX galda kājas no tērauda, X formā, dimensijas 60x72cm, komplektā 2 gab.
Galda kājas izgatavotas no trim cietiem tērauda stieņiem, diametrs 12 mm, augstums 61, komplektā 4, melna, balta, pelēka vai zelta krāsā EUR 82.80 Galda kājas izgatavotas no trim cietiem tērauda stieņiem, diametrs 12 mm, augstums 61, komplektā 4, melna, balta, pelēka vai zelta krāsā
Dekoratīvās galda kājas no 3 cietiem tērauda stieņiem ar diametru 10 mm, augstumu 61 cm, melnā, baltā, pelēkā vai zelta krāsā EUR 76.41 Dekoratīvās galda kājas no 3 cietiem tērauda stieņiem ar diametru 10 mm, augstumu 61 cm, melnā, baltā, pelēkā vai zelta krāsā
12 mm apaļa stieņa galda kājas ar augstumu 61 cm, komplektā 4 gab, melnā, baltā, pelēkā vai zelta krāsā EUR 78.78 12 mm apaļa stieņa galda kājas ar augstumu 61 cm, komplektā 4 gab, melnā, baltā, pelēkā vai zelta krāsā
Galda kāja KVADRO-X, izmēri 75x72cm, komplektā 2 gab EUR 142.78 Galda kāja KVADRO-X, izmēri 75x72cm, komplektā 2 gab
H-formas metāla galda kājas pusdiengaldam vai biroja galdam, augstums 71 cm, kopējais platums 79 cm, komplekts no 2 kājām EUR 177.87 H-formas metāla galda kājas pusdiengaldam vai biroja galdam, augstums 71 cm, kopējais platums 79 cm, komplekts no 2 kājām
Dekoratīvās hairpin metāla galda kājas - Ø10 stienis, 71 cm augstums - četru kāju komplekts EUR 73.22 Dekoratīvās hairpin metāla galda kājas - Ø10 stienis, 71 cm augstums - četru kāju komplekts
kurpirkt.lv Salidzini.lv www.gudriem.lv/atrie-krediti