Select your language

БългарскиČeskýDanskDeutschEesti keelΕλληνικάEnglishEspañolFrançaisGaeilgeHrvatskiItalianoLëtzebuerger SproochLietuvių kalbaMagyarNederlandsPortuguêsRomânăРусскийSlovenskiSlovenskýSuomen kieliSvenska

Ieiet

Lietotāja vārds
Parole
€0.000

Atteikuma tiesību veidlapa

Aizpildiet šo veidlapu tikai tad, ja vēlaties atteikties no distances līguma.

Aizpildītu veidlapu kopā ar preci Jūs varat atgriezt Apes iela 5a-49, Rīga, LV-1039, vai arī nosūtīt pa pastu, adresējot SIA "Solorety", Apes iela 5a-49, Rīga, LV-1039, iepriekš nosūtot veidlapu uz e-pastu info@11a.lv.

Es,

Vārds: _______________________________________________
Uzvārds: _______________________________________________
Adrese:

_______________________________________________

_______________________________________________

_________________________LV-____________________

 Telefons; _______________________________________________
 Bankas konts: _______________________________________________

paziņoju, ka es vēlos atteikties no līguma, ko esmu noslēdzis par šādas preces iegādi:

Preces nosaukums: _______________________________________________
Preces cena: EUR ___________________________________________
Pasūtījuma numurs: _______________________________________________
Saņemšanas datums: 20_____._____._____
Atteikuma iemesls
(nav obligāti jānorāda)

_______________________________________________

_______________________________________________

_______________________________________________

_______________________________________________

Atteikuma tiesības

Jums ir tiesības 14 dienu laikā izmantot atteikuma tiesības un atkāpties no distances līguma, nesniedzot nekādu pamatojumu. Lai izmantotu šīs tiesības, Jums ir jāievēro zemāk norādītie likumā noteiktie nosacījumi.

Saskaņā ar Patērētāju tiesību aizsardzības likuma 12.pantu ir noteikts, ka Patērētājs (Pircējs) ir atbildīgs par preces vērtības samazināšanos, ja prece izmantota citā nolūkā, nevis preces rakstura, īpašību un darbības noskaidrošanai. Patērētājs nav atbildīgs par preces vērtības samazināšanos, ja pārdevējs vai pakalpojuma sniedzējs nav viņu informējis par atteikuma tiesībām patērētāju tiesību aizsardzību regulējošos normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā. SIA Solorety ši paziņojumu ir iekļāvis interneta veikala lietošanas noteikumos, kas uzskatāms par atbilstošu paziņojumu un skaidru distances līguma noteikumu, kam Pircējs, izdarot pasūtījumu, ir piekritis. Atteikuma tiesības izmantojamas tikai tad, ja pircējs nav sācis preci lietot, proti - nav veicis tādas darbības, kādas nebūtu iespējams veikt veikalā, veicot preces apskati un pārbaudi uz vietas.

Atcerieties! Atteikuma tiesību izmantošanas termiņā Jums ir tiesības preci lietot tiktāl, ciktāl tas ir nepieciešams preces pārbaudei! Tikpat lielā mērā, cik to varētu izdarīt pirms preces iegādes veikalā!

Patērētāju tiesību aizsardzības likuma 12.panta 9.daļa nosaka, ka Patērētājs (pircējs) sedz preces atpakaļatdošanas tiešās izmaksas. SIA Solorety neuzņemas patērētāja vietā segt šādas izmaksas.

Jūsu pienākums ir 14 dienu laikā, skaitot atteikuma veidlapas nosūtīšanas, atgriezt preci, nosūtot pa pastu uz adresi Apes iela 5a-49, Rīga, LV-1039, vai, iepriekš vienojoties un saskaņojot atgriešanas laikus pa telefonu +37122388144 vai e-pastu info@11a.lv, piegādāt uz adresi Apes iela 5a-49, Rīga, LV-1039.

SIA "Solorety" ir pienākums iespējami agrāk, bet ne vēlāk kā 14 kalendāro dienu laikā no dienas, kad Jūs nosūtījāt rakstisku atteikumu, atmaksāt Jums visas Jūsu veiktās iemaksas likumā noteiktajā kārtībā.

Aicinājums atteikuma tiesības neizmantot ļaunprātīgi

Gadījumā, ja prece ir lietota neatbilstoši atteikuma tiesību izmantošanas nosacījumiem, vai arī šīs tiesības tiek izmantotas ļaunprātīgā nolūkā, SIA "Solorety" vērsīsies pret Jums tiesā zaudējumu kompensācijai.


Paraksts __________________________, datums 20_____.____.____

kurpirkt.lv Salidzini.lv www.gudriem.lv/atrie-krediti