Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää täältä

Datan suojelu

SIA "Solorety" löytää tiedonlouhinnan ja osoittaa asiakkaan uskollisuuden leikkausmenetelmillä. Takaamme tietoturvan asiakkaillemme, jotka ovat rekisteröityneet verkkosivustollemme, koska tietosuoja ja salaus tapahtuu SSL: n (suojatun pistokerroksen) kautta.

Lähettämäsi henkilötiedot tallennetaan vain määrittämääsi sijaintiin.

Kun kirjaudumme järjestelmään tai teemme ostoksen, käytämme pysyviä evästeitä, jotta myymälä tunnistaa käyttäjäprofiilisi ja pystyy tunnistamaan tilauksesi.

Käytämme istuntoevästeitä suodattimien tarjoamiseen etsimäsi tuotteille, sivun toimintojen mukauttamiseksi tai varmistaaksemme, että olet edelleen järjestelmässä.

Käytämme tallennettuja tietoja vain ilmoittaaksemme sinulle uutisistamme, tilaamasi tuotteen toimituksesta sekä laskutusta varten.

SIA Solorety veikals 11a.lv -rekisteröityjen käyttäjien tiedot on suojattu menetyksiltä, luvattomalta käytöltä ja luvattomilta muutoksilta. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä muuten jaeta. Tiedot salataan tietokantatasolla. Toimituksen edellyttämät tiedot välitetään asiakkaan valitsemalle kuriiripalveluntarjoajalle sekä lähetyksen valmisteleville henkilöille.

Pyydämme lupaasi määrittää sijaintisi, laskea toimitushinta automaattisesti lähimpiin toimituspisteisiin. Jos et ole samaa mieltä sijainnistasi, emme voi näyttää tarkkaa toimitushintaa tuotearviointiosassa, mutta saat tarkan toimitushinnan tuotetilausosiossa.

Tiedot GDPR: n mukaan

Rekisterinpitäjä: SIA "Solorety", rekisteröintinumero 40103158659, +371 29211622, osoite Apes katu 5a-49, Riika, LV-1039, sähköposti personasdati@solorety.com

TwitterFacebookYoutube